Diana Galí

Diana Galí ofereix tot tipus de serveis d'assessoria d'imatge personal, com per exemple: anàlisis del rostre i assessorament (maquillatges-canvis d'imatge-pentinats), maquillatge i perruqueria per a núvies a domicili, retoc post cerimonial, pre boda, anàlisis del cos i assessorament en vestir, test del color, personal shopper, fons d'armari,taller d'auto maquillatge, maquillatges de fantasia i fabricació de maquillatges protèsics i caracteritzacions.

Diana Galí amb àmplia experiència en el sector com : maquilladora , perruquera , estilista en indumentària i assessora d'imatge. En el món de la moda , per : revistes, dissenyadors de moda , marques , cerebritis , ... I en el sector audiovisual , realitzant: TV, espots publicitaris , pel·lícules , videoclips , etc .

Especialitzada en assessoria , maquillatge i perruqueria per a núvies , en col·laboració , per a diferents empreses de gran prestigi com : Casaments Deluxe , Castell Empordà , Hotel Wela , Hotel Arts , Hotel La Florida , etc .

Diana Gali
Logo

Promocions exhaurides


Portada
Personal shopper per 2 persones a Girona
99,00 €

Descobreix looks diferents i renova la imatge amb estudi personalitzat i assessorament amb un personal shopper.Per 2 persones!!

personal shopper
2 Hores de personal shopper a Girona
60,00 €

Renova la imatge amb un estudi personalitzat i 2 hores de tour shopping

Diana Gali
Assessorament personal online
39,00 €

Renova la teva imatge aquesta primavera amb un assessorament personal

Diana Galí nuvia
Pentinat+maquillatge+anàlisis del rostre nupcial
390,00 €

Sigues el centre de les mirades a les mans de Diana Galí

Diana Galí

GIRONA
Tel 660 480 954
www.dianagali.es
info@dianagali.es