Cannelonia

Cannelonia som una empresa familiar de Girona (Gironès) que, des de l’any 2010, innovem en l’elaboració de productes tradicionals artesans com canelons, croquetes, lasanyes i pasta fresca.

Fidels a la nostra filosofia de potenciar els sabors i textures tradicionals, hem conservat els processos artesans d’elaboració que ens permeten mantenir l’originalitat dels productes tradicionals fets a casa.

Apostem per la creativitat i la innovació, tan en el desenvolupament de nous productes com en la implantació de tècniques naturals d’envasat i conservació dels productes artesans cannelonia.

Tenim un filosofia clara, que mou la nostra forma de treballar: volem un menjar sa, bo i de qualitat.

Això ens ha portat a treballar amb productes naturals i de proximitat, a casa nostra tots els ingredients són comprats frescos i elaborats al moment. Busquem formules per treballar amb productes de mercat i de temporada.

Treballant amb elements tant clàssics com els canelons, la nostra fita és la innovació i la tradició alhora, per aconseguir un producte millor, una nova manera d’entendre els nostres clàssics de la cuina. Les més de 10 varietats de canelons que s’elaboren pretenen donar un pas endavant en la nostra cuina tradicional catalana.

cannelonia

Promocions exhaurides


cannelonia
Pack de 6 canelons+325 grams de raviolis artesans
11,95 €

No deixis escapar els packs de 325 grams de raviolis artesanals i 6 canelons de Cannelonia . El plat estrella de les Festes!!

cannelonia
Prova els raviolis artesanals de Cannelonia
17,00 €

Atreveix-te a degustar els packs de raviolis artesanals

cannelonia
Menú exprés: amanida+canelons+beguda per 5,40 €
5,40 €

Que mengem avui? Recull el teu menú d'amanida més canelons clàssics i beguda a Cannelonia

local cannelonia
Prova les croquetes artesanals de Cannelonia
3,90 €

Atreveix-te a degustar un pack de 12 croquetes artesanals i d'autor a un preu baratíssim !!

Cannelonia
Plaça Catalunya, 6, B
Girona
Tel 972 213 617
www.cannelonia.com
encarregs@cannelonia.com