Preguntes freqüents


Què he de fer per comprar una oferta?

Fes clic al botó "Comprar" de l'oferta que t'interessa i segueix els passos per realitzar el pagament electrònic. Si no estàs registrat com a usuari hauràs de fer-ho durant el procés. És molt senzill!

Puc adquirir més d'un val?

Depén de l'oferta, de vegades sí i de vegades no. Fixa't sempre en les condicions.

Puc comprar un val per regalar?

I tant! A més si vols podràs personalitzar-lo amb el nom de la persona a qui va dirigit i un missatge. En aquest cas el preu del val romandrà ocult.

És segur el pagament electrònic a través d'aquesta web?

Totalment. Les teves dades bancàries son directament trameses a la plataforma de pagament del banc, sense que ningú pugui accedir a aquestes dades en cap moment.

Com puc estar informat de les ofertes que apareixen a quedatgirona.cat?

Subscriu-te al nostre butlletí d'ofertes durant el teu registre d'usuari o mitjançant el requadre de la columna de la dreta de la pàgina inicial. Enviem un butlletí a la setmana.

Com puc utilitzar el meu val?

Un cop hagis adquirit el teu val, imprimeix-lo des de l'apartat "Els meus vals" i lliura'l a l'establiment en el moment de pagar. De vegades caldrà que truquis abans d'anar per reservar dia i l'hora. Fixa't en les condicions.

Els vals caduquen?

Sí. Tots els vals tenen un període de validesa que estableix el negoci col·laborador. Un cop un val ha caducat, dependrà exclusivament del negoci acceptar-lo o no.