Massatge de luxe corporal DOSHOPUK de té japonès matcha i els 5 elements amb pinzells FUDE més infusió Yogi Tea

agsgirona
agsgirona
agsgirona
AGS bellesa
Valor Descompte Estalvi
65,00 € 32% 20,50 €
44,50 € Comprar

Temps restant per comprar

2015
4
21
0
0
0

Descripció

Transporta la teva ment i el teu cos al Japó amb un ritual de luxe japonès, amb massatge AMPUKU, ceremònia de té CHADO i SHODO l'art de la cal·ligrafia japonesa!

El DOSHOPUK uneix els coneixements ancestrals amb les necessitats estètiques del present. Es practica amb pinzells FUDE 100% autèntics japonesos per aplicar una barreja d’olis concentrats i oli portador, a seleccionar d’acord a les necessitats del client.

El massatge recorda els moviments de la cal·ligrafia japonesa sobre el cos, transmetent benestar i equilibri amb l'objectiu 
de reequilibrar l'energia del cos influent directament sobre l’estat d'ànim i restablint l’harmonia entre el cos i la ment.

El ritual de luxe japonès DOSHOPUK, s'inicia amb la pressa d'una infusió de te verd, al mateix moment es prepara la barreja amb oli portador amb un o dos elements triats pel client de 5 elements; la terra, l’aigua, el foc, el metall i la fusta, amb pols de l'arbre del te verd, procedint a fer el massatge (AMPUKU) per darrere de l’esquena, cames i per davant braços, cames, cara i panxa, amb els moviments i pressions pertinents.

El té verd matcha té nombrosos beneficis: combat l'envelliment i els efectes nocius dels raigs UVB, aporta un efecte natural antiinflamatori i anticel·lulític, ajuda a combatre irritacions i al·lèrgies i manté una pell ferma i elàstica. 

El val inclou:

 • Ceremonia del té: Infusió de benvinguda de té verd Yogi Tea.
 • Massatge AMPUKU (té matcha i els 5 elements)
 • Duració del servei: 60 minuts aproximadament.
 • Compra tots els que vulguis per tu o per regalar.

*Ritual apte per vegans, ja que no conté productes amb elements o experimentació animal.

AGS és una empresa emprenedora i innovadora ,ofereixen estètica i perruqueria amb experiència professional. El centre va obrir les seves portes l’1 d’abril de l'any 2013 a tot tipus de client tant a dones com a homes i nens. Podràs trobar noves tendències en perruqueria, en tall, coloració sense amoníac, puntes clares (californianes), reflexos, efecte “ombré”, tractaments capil·lars de reestructuració, brillantor i noves tendències en recollits actuals. Utilitzen principis actius purs i treballen amb les firmes de Label.m, Nyce, Redken, Davines, Nioxin, Wella i Ghd. Els seus professionals t’assessoraran de la millor manera, segons l’estil i les faccions de cada persona, escollint els productes adients.

Condicions

 • Compra tots els que vulguis per tu i per regalar.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Reserva prèvia. Telèfon: 972.414.818
 • Horari del comerç; de Dimarts a Divendres de 09.30 a 19 hores.
 • Horari del comerç: Dissabte 09:00 a 14:00 hores
 • Caducitat del val fins al 30 de Juny del 2015.
 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.

Adreça

C/La Rutlla, 17003 Girona www.agsbellesa.com