Mesoteràpia facial rejovenidora a Girona, amb vitamines, pèptids i àcid hialurònic per un resultat visible.

bagira
bagira centre bellessa girona
Valor Descompte Estalvi
120,00 € 30% 36,00 €
84,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
11
15
0
0
0

Descripció

Posa la teva pell en les millors mans  amb aquesta sessió de mesoteràpia facial amb vitamines i àcid hialurònic.

La mesoteràpia facial empra petites infiltracions intradèrmiques per aconseguir així la reactivació cel·lular, aportant més llum, brillantor i, en conseqüència, millorar la qualitat de la nostra pell. Es tracta d'una tècnica de rejoveniment, tonificació i revitalització de la pell, encara que també s'aplica en coll, escot i mans.

La mesoteràpia facial, igual que la corporal, es realitza mitjançant l'aplicació directa de vitamines, àcid hialurònic i minerals en forma de microinjeccions, les quals contribueixen a l'estimulació de diferents metabolismes biològics de la pell, així com a la reestructuració cutània ia la reparació de les pells deteriorades, assegurant una completa penetració i absorció.

Amb la mesoteràpia facial s'aconsegueix que la pell tingui una hidratació immediata, estirament i lluminositat notables. Així, està indicada en pacients joves que vulguin lluir radiants en una època especial o prevenir l'aparició d'arrugues o flacciditat, però també per a dones madures, ja que ajuda a combatre les pells envellides, desnodrides, i fins i tot greixos i amb porus dilatats, millorant la hidratació, la regeneració, reafirmació i farcit de la pell.

És un procediment bàsic que dura aproximadament 30 minuts després de l'aplicació d'una crema anestèsica. La recuperació és immediata, sense efectes notoris un cop finalitzat el tractament. Incomoditats o molèsties: possibilitat d'aparició d'un petit hematoma.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Centre de bellesa Bagira, és una estètica i perruqueria on gaudiràs de la màxima garantia i professionalitat. La seva experiència i coneixements adquirits en el sector de la perruqueria, imatge i bellesa els permeten comprendre la importància de cuidar l'aspecte físic. Amb les últimes tendències i tècniques aconsegueixen talls actuals i clàssics, però sempre amb una rigorosa qualitat.

Condicions

  • Compra tots els que vulguis per tu i per les teves amigues.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del comerç: De Dilluns a Divendres de 9,30 a 19,30 hores.
  • Reservar amb antelació per telèfon: 872.980.669 o 698.560.864.
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • En cas de no avisar i no presentar-se a la cita, es donarà com realitzat el servei.
  • Caducitat del val: 30 de desembre del 2019.

Adreça

Castello de la plana nº 3, 17005 Girona