Gaudeix de Rozalén i el seu últim treball "Cuando el rio suena" a la Ciutadella de Roses. Descompte exclusiu!!

rozalen
Sons del Món; Ciutadella de Roses
21,75 € Comprar

Temps restant

2019
8
3
19
0
0

Descripció

PROCÉS DE COMPRA: Un cop seleccionis les teves entrades clica a CONFIRMAR LOCALITATS i al següent apartat et sortirà un desplegable on podràs seleccionar DESCOMPTE QUEDA'T! 

LA SEVA LLUITA CONTRA LES INJUSTICIES SOCIALS I EL SEU TALENT INNAT FAN DE ROZALÉN UNA DE LES ARTISTES MÉS IMPORTANTS DE L’ESCENA MUSICAL ESTATAL 

Amb tres discs d´estudi i un recopilatori en la seva trajectòria, María Rozalén s´ha convertit en un autèntic referent de la cançó d´autor espanyola dels últims anys. A Sons del Món presentarà el seu darrer treball Cuando el rio suena, un dels més venuts de l’any . Rozalén és coneguda com una gran defensora dels drets socials, capaç d’agradar des del públic més generalista al més especialitzat. Amb una carrera forjada des de les arrels, la credibilitat que genera Rozalén fa que artistes de diferents gèneres musicals com Alejandro Sanz, Pablo Lopez, Malú, La Pegatina, Estopa o Amaia Romero, entre d’altres, l’hagin convidat a cantar als seus discs o concerts. 

La d´Albacete canta sobre històries personals transmeses per la seva àvia i causes que inclouen el feminisme i la memòria històrica, però també a l´amor i al desamor.

Selecciona la teva localitat numerada: 25% de dte per les 50 primeres entrades.

A partir de 3 anys els nens han de pagar entrada.

21 hores: obertura zona Village

22,30 hores: concert de Rozalen.  

Àrea A: Preu de 42 € ..... Preu Qdat: 31,50€

Àrea C: Preu de 35 €...... Preu Qdat: 26,25€

Àrea D: Preu de 35 € ..... Preu Qdat: 26,25€

Àrea E: Preu de 29 € ......Preu Qdat; 21,75€

Àrea G: Preu de 29 €...... Preu Qdat: 21,75€

 

Sons del Món -Vi & Músic Empordà- és viure una experiència diferent. El festival uneix música, gastronomia i enologia en espais patrimonials de l’Empordà, com la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries.
 

INFORMACIÓ IMPORTANT MENORS DE 16 ANYS

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.

Condicions

  • Cada val és per una entrada per persona.
  • Lloc: La Ciutadella de Roses.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.
  • Despeses de gestió no incloses.
  • A partir de 3 anys els nens han de pagar entrada.

Adreça

Av. de Rhode, 35, , 17480 Roses www.sonsdelmon.cat