Allisat Francés: Avantguardista tractament d'avançada tecnologia per a aconseguir una cabellera llisa durant 4 o 6 mesos

allisat_frances
helga_girones
Valor Descompte Estalvi
170,00 € 59% 100,01 €
69,99 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
2
28
0
0
0

Descripció

Avantguardista tractament d'avançada tecnologia per a aconseguir una cabellera llisa durant 4 o 6 mesos.

Només necessitaràs 5 minuts de pentinat amb assecador per al seu manteniment!!

L'Allisat Francés aconsegueixes un volum controlat sense enscrespament molt efectiu gràcies a l'àcid hialurònic.

És un tractament termodinàmic que no danya ni trenca l'estructura de la fibra capil·lar. A més, no interfereix amb els processos de coloració, es pot acolorir el cabell abans o després del tractament sense espatllar el cabell.

L'Allisat Francés incorpora en la seva fórmula ingredients naturals (aigua purificada, queratina i àcid hialurònic) que aporten al cabell hidratació, flexibilitat, facilitat de pentinat sense endurir i una increïble lluentor natural.

El tractament d'Allisat Francés es realitza pels professionals del centre Helga Gironès perruquers i estètica avançada amb una durada d'entre 2 i 4 hores, depenent de la longitud de la cabellera.

El tractament inclou un pack de 4 productes: xampú preparador (2) , tractament allisador i màscareta que manté i augmenta la durada del tractament.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

  • Compra tants com vulguis.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Per canvis o cancel·lacions avisar amb 12 hores d'antelació. Reservar un cop comprat el val al telèfon: 674.517.756.
  • Horari de la botiga: dilluns de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, dimarts a divendres de 9,30 a 19,30 i dissabte de 9 a 18 hores. (MIgdies oberts).
  • Caducitat: 30 d'abril del 2019.

Adreça

Ctra. Barcelona, 93, baixos, local 2, 17003 GIRONA www.helgagirones.es