Revitalitza el cabell danyat: tecnologia C21 i BC Fibre Clinix de Schwarzkopf Professional en 2 sessions de perruqueria+xampú

1
renovat
Valor Descompte Estalvi
70,00 € 50% 35,00 €
35,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
2
28
0
0
0

Descripció

TRACTAMENT BC FIBRE CLINIX TECNOLOGIA PERSONALITZADA EXCLUSIU DE PERRUQUERIA I ÚNIC A GIRONA!

És hora de provar els resultats de reparació més intensos fins avui de Schwarzkopf Professional!

Un tractament que inclou 2 serveis de perruqueria més un xampú de 250 ml. de la prestigiosa firma.

La tecnologia C21 i la Triple Bonding de BC Fibre Clinix, juntament amb una nova gamma de potenciadors súper personalitzats, permeten crear serveis fets a la mesura de les necessitats del client.

El cabell natural queda protegit per una capa externa de 21 hidrocarbonats anomenats proteolípids, una combinació de proteïnes i àcids grassos. Quan el cabell està danyat perd la seva capa externa, com més danyat més cadenes de proteolípids es perden. La Tecnologia C21 és capaç de reparar amb cadenes de C21 lípids en lloc d'amb C18. El assoliment més gran fins avui que acosta més que mai la cutícula a la perfecció natural, amb una lluentor, manejabilitat i moviment natural millorats.

La nova revolució de la cura del cabell Triple Bonding transforma en essència la fibra capil·lar retornant-li les seves propietats sanes i perfectes, proporcionant un cabell fins a 10 vegades més forta, a més de segellar per complet la porositat i reparar el cabell intern i extern amb una durabilitat de fins a 60 dies.

El tractament es farà amb dos dies diferents amb un interval màxim de 15 dies per un òptim resultat.

El val inclou 2 Serveis de perruqueria que consta de:

 • Rentat
 • Tractament  BC Fibre Clinix segons cabell de l'usuari.
 • Fast Dry

I perquè puguis allargar més la durada, Renova't Perruquers et regala el xampú del tractament de 250 ml., valorat en 30 €.

Compra ja el teu val i veura's que el teu cabell serà el protagonista!

A Renova't posen al teu abast les últimes novetats i tendències en perruqueria i estètica. El seu equip de professionals amb experiència i ofici t'assessoren per treure el millor de tu.  La nova botiga més propera al centre de Girona, és sinònim d'innovació, actualitat, moda i confiança.

Condicions

 • Compra tants vals com necessitis.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Horari del comerç; de dimarts a divendres de 9 a 19 hores. Dissabte de 8 a 13 hores.
 • Reservar amb antelació al telèfon: 972 243 887 o al 972.243.705.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan vagis a l'establiment.
 • Es cobrarà un suplement per productes finish o altres productes no inclosos en la promoció a abonar directament al negoci.
 • Vàlid pels tres centres.
 • Caducitat del val: 28 de febrer del 2019.

Adreça

c/ Josep Mª Gironella i Pou, 7, 17005 GIRONA