Amb neons i música electrònica, Valerie busca decapitar els espectadors amb una explosió d'emocions a L'Ateneu de Celrà.

1
logo
Ajuntament de Celrà
5,60 € Comprar

Temps restant

2018
10
20
21
0
0

Descripció

Una bona oportunitat per conèixer de primera mà el teatre emergent de casa nostra!

Valerie és una versió de Hamlet de William Shakespeare adaptada a un club nocturn atemporal, situat entre la frontera de França i Espanya. La Valerie és una de les vedettes de Babilònia, un club de nits regentat per la seva família. Després de la mort de la seva mare en circumstàncies dubtoses, la seva tia, Clàudia, la rellevà a la direcció de l'antre i es casà amb el vidu, Géraud. Aquests esdeveniments van ser acceptats per tots els presents com a un intent de refer la família davant del sotrac, però això va fer caure la Valerie en un profund isolament al món exterior marcat per forts malsons i angoixes. Aquests malsons es veuen incrementats amb l'aparició de la seva mare morta en forma d'espectre, qui li confessa que no va morir a causa d'un accident sinó que va ser assassinada per la seva germana. Amb les mateixes paraules encomana a la Valerie una venjança per recuperar Babilònia, la veritat i, sobretot, el seu seny. Dos anys més tard de l'aparició, la Valerie adoptarà un comportament fora de lloc, corrent per tramar el pla amb el qual aconseguiria retornar als bons temps el club. Tanmateix, la reina, amagant el seu crim davant l'actitud inusual de la seva neboda, farà el possible perquè sigui vista com una persona sense credibilitat que ha caigut en la follia.

LOG OUT Teatre és una companyia nascuda el 2016 amb dos objectius molt clars: la creació d'espais de debat per a joves i adults i l'expressió d'aquests debats a través de l'art escènic i audiovisual. En els seus projectes busquen que l'espectador es senti interpel·lat, preguntat, dubtós i actiu en el debat que presentem i aposten per un treball basat en la versatilitat dels seus integrants per adaptar-se als diferents rols de creació (interpretació, direcció, dramatúrgia, disseny de vestuari i escenografia, publicitat, imatge...) i el gust per una estètica i una posada en escena arriscades i contemporànies. El treball de l'equip, tant a escena com en el procés de creació, és compromès, entregat i fluid, demostrant així una compenetració aconseguida després de molts anys de formació i treball conjunt, al Galliner (Centre de Formació Teatral).

Fitxa Artística:

Director: Guillem Lloret. Banyoles, 19 anys

Producció i Ajudant de Direcció: Jan Ferrer. Salt, 18 anys.

Valerie: Clara Mir. Celrà, 17 anys.

Clàudia: Neus Fernández. Melianta, 18 anys.

Berta: Txell Brunsó. Sant Jordi Desvalls, 17 anys.

Ofèlia: Elisenda Veciana. Banyoles, 18 anys.

Géraud: Santiago Gavaldà. Girona, 18 anys.

Patrícia: Irina Bellavista. Sant Antoni de Vilamajor. 19 anys.

El val inclou:

 • Únic dia, dissabte 20 d'octubre.
 • Horari: A les 21 hores.
 • Lloc: Teatre l'Ateneu de Celrà
 • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
 • Entrades numerades

Condicions

 • Compra tants vals com vulguis i vine amb amics i família.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
 • Únic dia dissabte 20 d'octubre. Horari: A les 21 hores.
 • Lloc: Teatre l'Ateneu de Celrà.
 • Entrades numerades

Adreça

Plaça Estatut, 1, 17460 Celrà www.ateneu.celra.cat