Torna a la rutina i afronta els efectes postvacacional amb el tractament revitalitzant Sapphire Experience

4
1
2
5
iolanda_riba
estetica_iolanda_riba
Valor Descompte Estalvi
79,00 € 38% 30,00 €
49,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
12
20
23
59
0

Descripció

Tornar a la rutina és complicat! Una vegada que el cos i la ment s'acostumen al ritme relaxat de l'estiu, a la tranquil·litat, a les nits llargues i als matins en el llit, costa canviar el xip i tornar a les responsabilitats laborals, a aixecar-se d'hora i a l'estrès. De fet, en moltes ocasions, ens sentim febles i cansades perquè el cos no és capaç d'assumir un canvi tan sobtat.

Els professionals d'estètica Iolanda Riba, et faran sentir amb forces renovades i que surtis com nova per afrontar la rutina, els nous projectes i reptes, gràcies al programa revitalitzant Sapphire Experience d'alta cosmètica.

El tractament d'1 i 15 minuts, consisteix en un primer Ritual de benvinguda amb un relaxant bany de peus que conté un concentrat de minerals i aigües termals que aportarà lleugeresa i descans. Alhora es continua amb un Ritual Harmony massage, un massatge descontracturant d'esquena de 10 minuts per poder desconnectar i destensar els músculs. Seguidament es  continua amb una exfoliació corporal amb el peeling termal amb sals, és el pas perfecte perquè la pell absorbeixi amb major èxit els nutrients dels productes del tractament. El següent pas, es la fase de Luxury Sapphire amb l'embolcall energitzant corporal, amb partícules de safir que aportaràs vitamines a la pell aconseguint que aquesta capti llum aconseguint un aspecte nou. Posa el fermall final amb un massatge amb oli gelificat anti-fatiga amb gemmes de fluorita que t'ajudarà a desfer-ta de tota tensió acumulada.

Cerca el teu moment de pur relax amb el teu tractament Sapphire Experience!!

A l'Estètica Iolanda Riba volen que et cuidis i que et sentis maca. És per això que els seus professionals s'esforcen dia a dia per mantenir els estàndards de qualitat en tot aspecte. Trobareu una atenció personalitzada amb tracte professional i humà i posant al vostre abast l'última innovació en cosmètica i dermocosmètica de les grans firmes de bellesa. Disposem de cinc cabines d´estètica, 1 cabina de spa i massatges, 1 cabina per facials, 1 per fotodepilació, 1 per espai del peu i 1 per les mans juntament amb un gran espai de cosmètica i al costat un ampli aparcament gratuït.

Condicions

  • Compra tants com vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del centre: dilluns tancat. De dimarts a divendres de 10 a 20 h. i dissabte de 9 a 13 hores.
  • Reservar amb antelació i esmentar que has comprat el val del Quedat Girona al telèfon 972 420 658.
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • Caducitat del val: 20 de desembre del 2018.

Adreça

c/ Verneda, 21, 17160 Anglés www.esteticaiolandariba.com