4 Tecnologies revolucionàries pel teu cutis: peel + thermo + meso + cryo. Resultats extraordinaris en una sessió!

facial
logo
Valor Descompte Estalvi
150,00 € 34% 51,00 €
99,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
9
6
23
59
0

Descripció

Un tractament facial del Sistema  de la reconeguda marca Le Bap® per només 99 € a Verbagym estètica Platja d’aro!

PerfectSkin High Tech Pro és un sistema únic a base d’innovacions científiques per les exigències estètiques professionals, sent un dels equips premiats per la innovació al Saló de Paris 2018.

L’equip consta de 4 tecnologies revolucionàries: Peel + thermo-lift + Meso + Cryo.

El tractament de 90 minuts consta de 4 fases:

1a) Es realitza una neteja profunda amb una espàtula que conté ultrasò i vibració que conjuntament amb un peeling d’àcid cítric indicat per tot tipus de pells inclús les més sensibles, ens permet crear permeabilitat i una preparació òptima de la pell per realitzar les següents tecnologies.

2a) Amb el Thermo-lift, que és una radiofreqüència multipolar fraccionada i focalitzada ens permet promoure l'estimulació dels fibroblasts mitjançant un efecte tèrmic per augmentar la síntesi de col·lagen i elastina, a una temperatura de 37-40 graus i els impulsos magnètics que afavoriran l'alliberament de factors de creixement necessaris per a la formació de nous capil·lars sanguinis sense col·lapsar la proteïna HSP70.

3a) La Meso Science de Le Bap combina l’electroporació i la iontoforesi garantint així la inducció d’àcid hialurònic matricial creant noves matrius entre les seves molècules i atraient aigua per fer un efecte redensificador arribant a totes les capes de la pell inclús les més profundes permetent l’entrada iònica fins la membrana cel·lular.

4a) L’aplicació de la Cryo al final del tractament fa que reduïm la velocitat de la fluctuació sanguínia en els capil·lars del rostre fixant així els principis actius com l’àcid hialurònic o el col·lagen marí per calmar la pell i tonificar-la.

El tractament inclou un diagnòstic previ per aconseguir els millors resultats segons cada pacient.

Estètica Verbagym Platja d’aro és un espai interdisciplinari i exclusiu que combina tractaments manuals amb aparatologia mèdica d’última generació

Condicions

  • Compra tants com necessitis. Regala benestar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reservar hora un cop comprat el val amb antelació al telèfon:872.987.066.
  • Horari del negoci: de dimarts a dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 19 hores.
  • Caducitat: 6 de setembre del 2018.

Adreça

Avda Castell d'aro, 75-77, 17250 Castell-Platja d'Aro