Una sessió del revolucionari tractament reductor 5 en 1 CYCLONE amb doble aplicació per 89 € a Scandinavia Girona

por1
por2
logo
Valor Descompte Estalvi
130,00 € 32% 41,00 €
89,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
7
8
23
0
0

Descripció

A la batalla contra aquests centímetres de més i la cel·lulitis, el centre d'estètica Scandinavia Girona es converteix en l'aliat perfecte.

Els texans cenyits deixaran de crear pols al fons de l'armari per tornar a lluir perfectes amb el seu revolucionari multitractament de modelat corporal 5 en 1.

Scandinavia Wellness ofereix 1 sessió amb aplicació doble del tractament reductor Cyclone, que combina Cyclone rotative System,HIFU, Cavitació i Radiofreqüència monopolar i bipolar, a més a més pot treballar amb el sistema VÍDEO TRACKING SYSTEM pels trets dels ultrasons focalitzats, que a través d’un programa i una càmera de vídeo delimita l’àrea a tractar, sincronitzant a tot moment la posició del pacient amb el tret que emet el manípul, tot en temps real. D’aquesta manera aconsegueix la màxima eficàcia dels Ultrasons Focalitzats HIFU. 

Una sola sessió aconsegueix combatre la mala circulació i la retenció de líquids, eliminar les cèl·lules grasses, reduir la cel·lulitis i reafirmar els teixits. 

El tractament inclou un diagnòstic previ per aconseguir els millors resultats segons cada pacient.

Tria la teva zona a tractar:  flanc esquerre o dret, cartutxeres, abdomen, malucs, cara interna i externa de la cuixa o braços.

Redueix fins a 10 centímetres des de la primera sessió i en dos mesos posteriors continua perdent volum gràcies a Cyclone.

Scandinavia és un espai exclusiu de benestar i relaxació per recuperar la vitalitat. Ofereixen els últims avanços en tecnologia estètica, serveis paramèdics i altres tractaments que promouen la salut, redueixen el pas del temps, milloren les emocions i el benestar.

Condicions

  • Vàlid un val per persona. Regala a les teves amigues.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 20 hores i dissabte de 10 a 14 hores.
  • Reserva cita prèvia després de la compra del val. Telèfon: 972.427.286.
  • Consultar amb el centre per dies festius i períodes de vacances.
  • Caducitat del val: 31 de juliol del 2018.

Adreça

c/ Francesc Ciurana, 22, entresòl 1a., 17002 GIRONA www.scandinaviagirona.com