Vibra d'emoció amb l'únic concert a la costa brava de Gloria Gaynor el 4 d'agost en la Ciutadella de Roses.Entrades numerades!!

porta
Sons del mon
Sons del Món; Ciutadella de Roses
35,10 € Comprar

Temps restant

2018
8
4
22
30
0

Descripció

PROCÉS DE COMPRA: Un cop seleccionis les teves entrades clica a CONFIRMAR LOCALITATS i al següent apartat et sortirà un desplegable on podràs seleccionar DESCOMPTE QUEDA'T! 

"I Will Survive", una de les cançons més conegudes del planeta i considerada un clàssic de l'empoderament femení, celebra el seu 40è aniversari. La cançó és va transformar en tot un fenomen, ja que per primera vegada s'escrivia una lletra des de el punt de vista d'una dóna, fent-li veure al seu ex-amant que ja era lliure i podia seguir endavant sola. Publicada l'any 1978, és una de les cançons més versionades del món. "I Will Survive" va rebre un dels únics Grammys que s'han donat a la música disc i va arribar al no1 del Billboard. Gloria Gaynor és considerada com una dels dives de la música disc dels '70 i '80 i gràcies a èxits com com "Never Ca Say Goodbye", "I Am What I Am", "Reach Out I'll Be There" o "Ca't Take My Eyes Off You" ha esdevingut la reina de les pistes de ball durant vint anys. Tota una diva respectada tant pel seu passat com pel seu present. Als 69 anys Gaynor contínua realitzant giris mundials i omplint de gom a gom els espais on actua. L'actuació a Roses en el marc del Sons del Món serà l'única d'aquest estiu a la Costa Brava.

Selecciona la teva localitat numerada: 10% de dte per les 25 primeres entrades.

Àrea A: 69€...................Preu Qdat: 62,10€

Àrea B: 63€...................Preu Qdat: 56,70€

Àrea C: 55€...................Preu Qdat: 49,50€

Àrea D: 45€...................Preu Qdat: 40,50€

Àrea E: 39€...................Preu Qdat: 35,10€

Àrea F: 39€...................Preu Qdat: 35,10€

 

Sons del Món -Vi & Músic Empordà- és viure una experiència diferent. El festival uneix música, gastronomia i enologia en espais patrimonials de l’Empordà, com la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries.
 

INFORMACIÓ IMPORTANT MENORS DE 16 ANYS

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.

Condicions

  • Cada val és per una entrada per persona.
  • Lloc: La Ciutadella de Roses.
  • Data: dissabte 4 d'agost a les 22.30 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.
  • Despeses de gestió no incloses.

Adreça

Av. de Rhode, 35, , 17480 Roses www.sonsdelmon.cat