El 3 d'agost gaudeix de nou de l'univers Italià de Sergio Dalma en directe a la Ciutadella de Roses. Entrades numerades!!

porta
Sons del mon
Sons del Món; Ciutadella de Roses
31,50 € Comprar

Temps restant

2018
7
24
0
0
0

Descripció

PROCÉS DE COMPRA: Un cop seleccionis les teves entrades clica a CONFIRMAR LOCALITATS i al següent apartat et sortirà un desplegable on podràs seleccionar DESCOMPTE QUEDA'T! 

Amb una carrera artística exemplar, Sergio Dalma és un dels cantants més reconeguts a Espanya, Amèrica Llatina i Itàlia. Sergio Dalma torna a l'univers italià amb un nou episodi de la seva col·lecció de gran èxit "Via Dalma". Via Dalma III és un recull de cançons heterogènies però connectades per la re invenció màgica de la seva veu, sens dubte una de les més personals i reconegudes del panorama musical llatí i americà dels últims 25 anys. Són cançons de diverses dècades, diversos autors i diversos estils, però totes tenen el segell de Sergio Dalma.

Selecciona la teva localitat numerada: 10% de dte per les 25 primeres entrades.

Àrea A: Preu de 55 € ..... Preu Qdat: 49,50€

Àrea B: Preu de 49 €...... Preu Qdat: 44,10€

Àrea C: Preu de 42 € ..... Preu Qdat: 37,80€

Àrea D: Preu de 40 € ......Preu Qdat; 36€

Àrea E: Preu de 35€ ......... Preu Qdat: 31,50€

Àrea F: Preu de 35 € ........ Preu Qdat: 31,50€

 

Sons del Món -Vi & Músic Empordà- és viure una experiència diferent. El festival uneix música, gastronomia i enologia en espais patrimonials de l’Empordà, com la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries.
 

INFORMACIÓ IMPORTANT MENORS DE 16 ANYS

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.

Condicions

  • Cada val és per una entrada per persona.
  • Lloc: La Ciutadella de Roses.
  • Data: divendres 3 d'agost a les 22.30 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.
  • Despeses de gestió no incloses.

Adreça

Av. de Rhode, 35, , 17480 Roses www.sonsdelmon.cat