SAU30 en concert a Sons del Món; Castelló d'Empúries el Diumenge 8 de juliol les cançons de SAU30 continuaran sonant.

por
Sons del mon
Sons del Món; Castelló d'Empúries
19,80 € Comprar

Temps restant

2018
7
8
20
0
0

Descripció

PROCÉS DE COMPRA: Un cop seleccionis les teves entrades clica a CONFIRMAR LOCALITATS i al següent apartat et sortirà un desplegable on podràs seleccionar DESCOMPTE QUEDA'T! 

SAU30 és el projecte que retorna als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l'equip que formava part de la popular banda osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, l'estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l'escena catalana.

Una oportunitat única per reviure els grans èxits d'una de les bandes essencials del nostre país. SAU30 vol ser un retorn de l'esperit de la formació osonenca i de la màgia d'aquelles nits on els somnis es podien fer realitat a través de la música. L'escenografia ha estat dissenyada per Lluís Martí, tècnic de llums de SAU (1989-99) que, juntament amb Carles Sabater, va ser autor de totes les escenografies de SAU, entre elles les de gires espectaculars com "El més gran dels pecadors" o "Junts de nou per primer cop".

Selecciona la teva localitat numerada: 10% de dte per les 25 primeres entrades.

Àrea 1: Preu 29 € ...... Preu Qdat: 26,10€

Àrea 2: Preu 25€....... Preu Qdat: 22,50€ 

Àrea 3: Preu 25€ ...... Preu Qdat: 22,50€

Àrea 4: Preu 22€....... Preu Qdat: 19,80€

 
Sons del Món -Vi & Músic Empordà- és viure una experiència diferent. El festival uneix música, gastronomia i enologia en espais patrimonials de l’Empordà, com la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries.
 

INFORMACIÓ IMPORTANT MENORS DE 16 ANYS

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.

Condicions

  • Cada val és per una entrada per persona.
  • Lloc: Plaça de la basílica, Castelló d'Empúries.
  • Data: Diumenge 8 de juliol a les 20.00 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.
  • Despeses de gestió no incloses.

Adreça

Carrer Pere Estany, 8, 17486 Castello d'Empúries www.sonsdelmon.cat