Joan Dausà revolucionarà les teves emocions en el Festival Sons del Món. T'ho perdràs? Aconsegueix un descompte del 10%

por
Sons del mon
Sons del Món; Castelló d'Empúries
18,00 € Comprar

Temps restant

2018
7
7
22
30
0

Descripció

PROCÉS DE COMPRA: Un cop seleccionis les teves entrades clica a CONFIRMAR LOCALITATS i al següent apartat et sortirà un desplegable on podràs seleccionar DESCOMPTE QUEDA'T! 

El 2018 serà l'any de Joan Dausà.

A l'abril s'ha publicat el seu tercer disc, Ara Som Gegants, produït per Santos & Fluren, dos dels productors més influents del moment, que han produït també els darrers treballs de Love of Lesbian o Sidonie, entre d'altres. L'expectació que aixeca la tornada de Dausà, que al 2015 va decidir fer una aturada, s'ha pogut comprovar quan s'han exhaurit, en només 15 hores, les entrades per al seu concert de presentació a les Escales de la Catedral de Girona i, en un mes, les del concert de presentació a Barcelona.


Allò que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical. Dos discos d'estudi i un en directe, cançons com "Jo Mai Mai" que han passat a formar part ràpidament de la banda sonora del país, concerts històrics com el doble concert de comiat al Palau de la Música amb les entrades exhaurides —una gesta a l'abast de molts pocs artistes— o un premi Gaudí a la millor BSO per Barcelona Nit d'Estiu, entre d'altres, són només algunes de les fites que ha aconseguit Joan Dausà.

Selecciona la teva localitat numerada: 10% de dte per les 25 primeres entrades.

Àrea 1: Preu: 25 €......... Preu Qdat..... 22,50€

Àrea 2: Preu: 23 €......... Preu Qdat..... 20,70€

Àrea 3: Preu: 23 €......... Preu Qdat..... 20,70€

Àrea 4: Preu: 20 €......... Preu Qdat..... 18 €

 
Sons del Món -Vi & Músic Empordà- és viure una experiència diferent. El festival uneix música, gastronomia i enologia en espais patrimonials de l’Empordà, com la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries.
 

INFORMACIÓ IMPORTANT MENORS DE 16 ANYS

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.

Condicions

  • Cada val és per una entrada per persona.
  • Lloc: Plaça de la basílica, Castelló d'Empúries.
  • Data: Dissabte 7 de juliol a les 22.30 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.
  • Despeses de gestió no incloses.

Adreça

Carrer Pere Estany, 8, 17486 Castello d'Empúries www.sonsdelmon.cat