El pianista i compositor Michael Nyman a Sons del Món; divendres 6 de juliol a Castelló d'Empuries. Aconsegueix un dte. del 10%

por
Sons del mon
Sons del Món; Castelló d'Empúries
19,80 € Comprar

Temps restant

2018
7
6
22
30
0

Descripció

PROCÉS DE COMPRA: Un cop seleccionis les teves entrades clica a CONFIRMAR LOCALITATS i al següent apartat et sortirà un desplegable on podràs seleccionar DESCOMPTE QUEDA'T! 

Nascut a Londres, Michael Laurence Nyman és un pianista i compositor britànic que va guanyar-se la popularitat amb composicions per a cinema de pel·lícules com ara El Piano (Jane Champion, 1993) i amb obres operístiques i per a concerts d'una qualitat enorme. Musicòleg i estudiós de la música antiga, combina tota classe d'instruments i diferents corrents amb el seu toc minimalista.

Considerat un dels compositors més innovadors i cèlebres de Gran Bretanya, el repertori de Nyman va des d'òperes i quartets de corda, fins a bandes sonores i concerts. No és només un compositor: Nyman interpreta al piano, dirigeix i, fins i tot, escriu, fa de fotògraf i de cineasta. Es podria considerar perfectament un "home del renaixement", d'aquells amb una creativitat inquieta i amb una vessant artística polièdrica. Característiques que el converteixen en una de les icones culturals més influents de l'actualitat.

Selecciona la teva localitat numerada: 10% de dte per les 25 primeres entrades.

Àrea 1: Preu: 29 €......... Preu Qdat..... 27€

Àrea 2: Preu: 25 €......... Preu Qdat..... 22,50€

Àrea 3: Preu: 25 €......... Preu Qdat..... 22,50€

Àrea 4: Preu: 22 €......... Preu Qdat..... 19,80 €

 

 
Sons del Món -Vi & Músic Empordà- és viure una experiència diferent. El festival uneix música, gastronomia i enologia en espais patrimonials de l’Empordà, com la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries.
 

INFORMACIÓ IMPORTANT MENORS DE 16 ANYS

Segons l'article 53 del Reglament d'Espectacles públics 112/2010 del 31 agost les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concerts, cafès concert i cafès teatre excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. És per aquest motiu que és necessari que els tutors dels menors presentin aquest document omplert i signat a l'entrada del concert. Per tal d'evitar cues us recomanem que us imprimiu el document a casa i que es pugui entregar al personal autoritzat just a l'entrada del concert.

Condicions

  • Cada val és per una entrada per persona.
  • Lloc: Plaça de la basílica, Castelló d'Empúries.
  • Data: Divendres 6 de juliol a les 22.30 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.
  • Despeses de gestió no incloses.

Adreça

Carrer Pere Estany, 8, 17486 Castello d'Empúries www.sonsdelmon.cat