El millor regal: 1 o 3 Sessions de tractament rejovenidor Venus Swan® cara, escot i coll al centre OxIgen!

maqui
mader
centreoxigen
Valor Descompte Estalvi
60,00 € 35% 21,00 €
39,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
7
31
23
59
0

Descripció

OFERTA EXCLUSIVA PELS USUARIS DEL QUEDA'T GIRONA!!

La cara és el mirall de l'ànima!!  És moment de donar un respir a la teva pell!!

Venus Swan® i l'equip de professionals del Centre Oxigen, aconsegueixen congelar el temps i revertir el procés d'envelliment a través del Rejoveniment Magnetotèrmic.

Els canvis de temperatura l'exposició a la llum solar, a llarg termini fan que la pell pateixi un procés d'envelliment, ocasionant la pèrdua d'elasticitat: un dels signes més visibles de l'envelliment.

Venus Swan® té la solució adient, amb la MP2, tecnologia efectiva en regenerar nou colàgen i fibres, donant com a resultat una pell més ferma i renovada.

Venus Swan® és un equip mèdic d'última generació, que combina dues tecnologies: radiofreqüència multipolar + Pulsos magnètics; aquesta combinació única permet generar un escalfament uniforme de la pell amb penetració de múltiples capes de forma segura, millorant l'eficàcia clínica del tractament i produeix resultats contundents en reafirmació i efecte antiage facial. Aprovat per FDA per a arrugues i flaccidesa.

Venus Swan penetra en les múltiples capes de la pell, millorant de manera espectacular la teva cara, escot i coll, donant uns resultats visibles des de la primera sessió i sostenibles en el temps. És un tractament sense dolor ni molèsties.

Tria la teva opció:

Opció A: 

1 Tractament de Venus Swan Facial.

Preu Original: 60 €.................................Preu Queda't Girona: 39 €

Opció B:

3 Tractaments de Venus Swan Facial.

Preu Original: 180 €...............................Preu Queda't Girona: 99 €

Compra ja el teu val per tu o per regalar! Una oferta que no et podràs resistir!

Al Centre Oxigen trobaràs els millors professionals i especialistes mèdics, estètics i de salut junt amb una acurada atenció personal reconeguda a Girona.

 

Condicions

  • Compra màxim 1 val de cada opció per persona. Compra per regalar els que vulguis amb la condició de màxim 1 val de cada opció per persona.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del comerç: Horari de la botiga; dilluns, dimecres i divendres de 9,30 a 19,30 hores i dimecres i dijous de 9,30 a 13,30 i de 15,30 a 19,30 hores.
  • Reservar amb antelació i esmentar que has comprat el val del Quedat Girona. Telèfon: 972 202 286 o WhatsApp 640 257 548.
  • Caducitat del val; 31 de juliol del 2018.

Adreça

Plaça Poeta Marquina, 4, baixos, 17002 Girona www.centreoxigen.es