Comença l'operació biquini! 3 plans de dietes per aconseguir la figura que vols: Shock, dietètic i depuratiu. Quin és el teu?

com
die
depur
logo
Valor Descompte Estalvi
3,00 € 34% 1,01 €
1,99 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
10
31
23
59
0

Descripció

Guanya la batalla als quilets de més amb els 3 plans de dietes online preparats especialment per a tu!

Queda't Girona posa al teu abast, una de les millors nutricionistes de la província de Girona,  la Lídia Casademont, diplomada en nutrició humana i dietètica i autora de dos llibres; 100 trucs per aprimar-se i cuina i reaprofita! que et farà aconseguir el pes somiat amb les seves dietes, pautes i consells per una correcta alimentació i benestar físic.

Pots comprar el pack que inclou els tres plans o, tria qualsevol dels tres per separat segons les teves necessitats, ja que tots tres plans són perfectament complementaris; sigui per fer una depuració o bé reduir aquella retenció de líquids de forma puntual i bé al mateix temps corregir els hàbits alimentaris i a aprendre a dur a terme una bona alimentació.

Descripció dels plans:
 
PLA DE SHOCK ONLINE
 
Són dues dietes indicades per un moment puntual on vulguis perdre pes de forma ràpida, normalment per algun esdeveniment que tinguis, casament, etc. o després d'un petit període de vacances on no has fet bondat del tot.
Inclou un dossier, de 8 pàgines amb unes dietes bàsiques i senzilles de seguir que t'ajudaran a reduir la retenció de líquids, eliminar toxines i a depurar l'organisme i aconseguint perdre aquells 3 o 4 quilos.
 
PLA DEPURATIU ONLINE
 
Dieta depurativa per períodes posteriors a un excés en el menjar, com períodes festius, Setmana Santa o bé per vacances. El contingut és unes dietes i pautes a seguir per treure toxines i reduir retenció de líquids. El dossier consta de 12 pàgines.
 
PLA DIETÈTIC ONLINE
 
El pla dietètic s'hi detallen tots els àpats diaris a seguir amb un llistat dels aliments que es pot prendre i en quina quantitat i finalment, algunes recomanacions i receptes de plats indicats per a fer una dieta per perdre pes. També hi trobaràs una llista d'aquells aliments que hauries d'evitar prendre pel seu alt contingut calòric. El dossier del pla dietètic té unes 17 pàgines. 
 
Tria el teu pla ideal:
 
 
1 Pla de Shock online:

Preu Original: 3 €...................................Preu Queda't Girona: 1,99 €

1 Pla de depuratiu online:

Preu Original: 4 €...................................Preu Queda't Girona: 2,99 €

1 Pla de dietètic online:

Preu Original: 5 €...................................Preu Queda't Girona: 3,99 €

Pack complet que inclou els 3 plans (shock, depuratiu i dietètic online): 

Preu Original: 12 €...................................Preu Queda't Girona: 6,99 €

Va de Teca és un blog sobre gastronomia i dietètica, en el qual s'hi parla una mica de tot, des de restaurants als quals anem, passant per receptes que fem a casa o bé posts sobre propietats dels aliments o productes que hem tastat. Tot, sempre explicat des d'un punt de vista d'una nutricionista, on el balanç de calories en les receptes sempre queda controlat, però no està gens renyit amb un bon àpat a un restaurant.

Condicions

  • Compra els que vulguis per tu i per regalar.
  • Es poden comprar els plans de forma individual o un pack complet de 3 plans.
  • Imprescindible un cop comprat el teu pla, enviar el val i les teves dades de contacte a lidia.casademont@gmail.com.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.
  • Caducitat: 31 d'octubre de 2018.