Elimina líquids i activa el sistema limfàtic amb 1, 5 o 10 sessions de pressoteràpia+massatge anticel·lulític i circulatori

nou_estil
puerta
2
nou_estil
Valor Descompte Estalvi
25,00 € 40% 10,05 €
14,95 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
2
15
23
0
0

Descripció

Estètica Nou Estil et proposa un pack de bellesa i benestar que no podràs deixar passar! Es tracta d'1, 5 o 10 sessions de pressoteràpia drenant de 30 minuts cadascuna combinades amb 1, 5 o 10  massatges drenants, anticel·lulítics i circulatoris.

Cada pack serà personalitzat segons les necessitats del client; en la primera sessió s'indicarà quin és el millor tractament i quins resultats es volen aconseguir per programar totes les sessions. Els packs es poden combinar tan la part superior (braços i panxa) com la part inferior (panxa, glutis, cames i peus).

Els massatges es realitzaran amb olis essencials de romaní i ametlla i en el cas d'existir varius amb cremes específiques.

Tria entre:

Opció A:

1 Sessió de pressoteràpia + massatge anticelul·lític i circulatori.

Preu Original: 25 €.................. Preu Queda't Girona: 14,95€

Opció B:

5 Sessions de pressoteràpia + 5 massatges anticelul·lítics i circulatoris.

Preu Original: 125 €.................. Preu Queda't Girona: 59,95€

Opció C: 

10 Sessions de pressoteràpia + 10 massatges anticelul·lítics i circulatoris.

Preu Original: 250 €.................. Preu Queda't Girona: 99,95€

Compra ja el teu val i elimina la retenció de líquids!!

La pressoteràpia consisteix en uns botins alts connectats a un compressor d'aire que va inflant els botins de forma seqüencial. La suau pressió que exerceix l'aire sobre les cames efectua un agradable massatge drenant i circulatori que estimula el sistema limfàtic i activa l'eliminació de líquids i toxines a través dels canals naturals de rebuig de l'organisme. Un tractament molt relaxant i agradable ideal per millorar la salut de les teves cames i lluitar contra la cel·lulitis, la sensació de pesadesa o els problemes de retorn venós.

El massatge anticel·lulític i circulatori és un massatge desintoxicant del sistema limfàtic i de la pell. El seu objectiu és rebutjar toxines i així millorar la salut, la figura i estimular el sistema circulatori. Aquest tipus de massatge, molt dinàmic mobilitza el greix acumulat i ajuda en la seva eliminació.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

  • Compra tants vals com vulguis. Compra per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès
  • Reservar un cop comprat el val al telèfon: 972.490.654 o 639.869.434.
  • Horari del negoci: de dimarts a divendres de 9 a 13 i de 15 a 20 hores, dissabte de 9 a 13 hores.
  • Caducitat: 28 de febrer del 2018.

Adreça

Ctra. de Palamós, 49, 17462 Bordils https://esteticanouestil.jimdo.com