Revaloritza la decoració del teu saló o menjador amb aquesta cadira inspirada en el disseny del famós creador Xavier Pauchard.

negro
negro3
beige
marron
blanc
gr
Valor Descompte Estalvi
75,00 € 37% 28,00 €
47,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
4
30
0
0
0

Descripció

La cadira LIX Mat és la perfecta combinació de disseny i confort. Inspirada en la cadira Tolix del conegut dissenyador Xavier Pauchard, aquesta peça s'ha convertit en una fita de l'estil industrial. 

Està fabricada en acer, un material molt resistent que la fa ideal per a qualsevol ús diari. Presenta un acabat mat i està disponible en diferents colors amb els quals podràs aportar a la teva estada un toc de distinció i elegància. Amb una estructura aparentment senzilla, la cadira LIX Mat presenta un disseny modern, pràctic i molt durador, capaç de suportar més de 150 kg. A més, és apilable i fàcil de guardar, convertint-se en el moble perfecte per a bars, restaurants i menjadors.

Una peça d'ús exclusiu per a interiors, molt atractiva i diferent a la resta que no et defraudarà. No busquis més i aposta per la Silla LIX Mat de "QuedatGirona".

Disponible en 5 colors: Negre, Marró, Blanc, Beige o Gris.

No et despistis que queden poques unitats en Stock!!

CARACTERÍSTIQUES:

Acer en acabat mat

Suporta mes de 150 kg.

Ús exclusiu per a interiors

És apilable

Alt: 85cm

Ample: 45cm

Profund: 45cm

Altura del seient: 45cm

Al finalitzar la compra Queda't Girona t'enviarà un e-mail amb l'adreça per pasar a recollir-lo aprop de Girona, en cas que vulguis que arribi a la teva adreça, es cobrarà un suplement de 8€.

Condicions

  • Cada val és per 1 cadira. Compra tants vals com vulguis.
  • Enviar un e-mail amb les teves dades personals i l'adreça d'entrega a: info@quedatgirona.cat.
  • Devolucions; màxim 15 dies des de la data d'entrega i mantenint sempre l'embalatge en les mateixes condicions de recepció.
  • Els càrrecs de la devolució són a càrrec del client.
  • Entrega màxima en 15 dies a partir de l'enviament de les dades personals.
  • Al finalitzar la compra Queda't Girona t'enviarà un e-mail amb l'adreça per pasar a recollir-lo aprop de Girona, en cas que vulguis que arribi a la teva adreça, es cobrarà un suplement de 8€.