Encantades: Una divertida obra familiar i musical entorn del món de les fades al Teatre de Bescanó.

3
2
1
teatredebescano
Valor Descompte Estalvi
10,00 € 50% 5,00 €
5,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
2
4
11
0
0

Descripció

Teatre familiar (+5 anys)

La Periquinela de la Vall d’Aran i l’Estuna de Porqueres són germanes i, a més, dues fades que ni tan sols saben que ho són. Vagaregen per casa i se senten soles i avorrides. No surten al bosc i passen les hores arraulides al sofà mirant la tele, jugant a la PlayStation, endrapant brioxeria i patates fregides… quan els apareix l’oportunitat de conèixer el seu ídol, en Lauro Vacarizo, cantant de gran èxit. Per poder-lo conèixer han de guanyar un concurs de creació de l’ésser fantàstic més espatarrant del planeta.

L’Estuna i la Periquinela no dubten ni un segon a presentar-s’hi i així comencen els estira-i-arronsa de treballar en equip, que les portarà a descobrir els seus poders i viure un conflicte en la seva relació que farà aflorar les parts més ocultes fins a consumar-se un malefici. I per trencar el malefici caldrà l’ajuda dels nens i nenes del públic.

El descobriment i reconeixement de la seva màgia farà desaparèixer el fanatisme cap al seu ídol i apostar pel que elles poden arribar a fer com a ésser màgics.

Durada de  l’espectacle: 55 minuts

El val inclou:

  • Únic dia: diumenge 4 de febrer les 12 hores.

  • Lloc: Teatre de Bescanó. C/ Major, 29.

  • No s'admeten ni devolucions ni canvis.

El nou Teatre de Bescanó està situat al mateix lloc on l’empresa Grober va construir el primer edifici a finals de la primera meitat del segle XX. A finals dels anys setanta l’Ajuntament va comprar tot l’immoble. Durant molts anys l’Associació Cultural Alba Bescanonina va tenir cura de la seva gestió. La platea està dotada amb 260 butaques, sostre tècnic i una cabina de control de so i llum al fons. Tots aquests elements, permeten no solament donar espai a grups teatrals, sinó també a altres mostres artístiques com dansa, música i cinema. Hi poden actuar els nostres actors i actrius novells, però també artistes consagrats de les nostres arts escèniques.

Condicions

  • Compra tots els vals que vulguis i convida els teus amics.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Bescanviar a la taquilla del teatre trenta minuts abans de l'inici de l'actuació.
  • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
  • Únic dia: diumenge 4 de febrer a les 12 hores.
  • Lloc: Teatre de Bescanó al carrer Major, núm. 29

Adreça

c/ Major, 29, 17162 Bescanó www.teatrebescano.cat


Ver Teatre Bescanó en un mapa más grande