"Pluja", un espectacle de Guillem Albà i Clara Peya al Teatre de Bescanó.

Portada
teatredebescano
Valor Descompte Estalvi
15,00 € 33% 5,00 €
10,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
1
25
0
0
0

Descripció

Pluja és un treball excepcionalment íntim i proper. Un espectacle no convencional en un espai escènic molt especial, amb un públic que serà molt reduït i que aconseguirà que et trobis molt prop de l'escena, de les emocions. La música de la pianista i compositora Clara Peya, creada especialment per a l'ocasió i el teatre de marionetes i el gest de Guiillem Albà es troben en un viatge poètic, màgic i amb tocs d'humor.

L'obra "Pluja" a estat finalista "Premis Max 2017" i ha guanyat el Premi Innovació. Fira Titelles Lleida 2017.

Guillem Albà és un actor que diu de si mateix... "M'agrada sobretot actuar, però a part... dirigir, escriure, crear espectacles. Pensar idees. Imaginar qualsevol cosa. Ja sigui per fer riure (la majoria de vegades) o per emocionar i buscar un moment poètic i bonic. Un amic em va dir que la paraula que em defineix en aquest món artístic és CURIÓS".

Clara Peya és una pianista i compositora, considerada una dels creadors més originals i úniques que han aparegut en els darrers tempsen l’escena musical del país. Graduada en piano clàssic a l’ESMUC (2007), va cursar estudis Superiors de jazz i modern al Taller de músics de Barcelona.

El val inclou:

 • Únic dia Dissabte 27 de gener a les 19,30h i a les 21h.

 • Lloc: Teatre de Bescanó. C/ Major, 29.

 • No s'admeten ni devolucions ni canvis.

 • Espectacle no recomanat per a menors de 12 anys.

 

El nou Teatre de Bescanó està situat al mateix lloc on l’empresa Grober va construir el primer edifici a finals de la primera meitat del segle XX. A finals dels anys setanta l’Ajuntament va comprar tot l’immoble. Durant molts anys l’Associació Cultural Alba Bescanonina va tenir cura de la seva gestió. La platea està dotada amb 260 butaques, sostre tècnic i una cabina de control de so i llum al fons. Tots aquests elements, permeten no solament donar espai a grups teatrals, sinó també a altres mostres artístiques com dansa, música i cinema. Hi poden actuar els nostres actors i actrius novells, però també artistes consagrats de les nostres arts escèniques.

Condicions

 • Compra tots els vals que vulguis i convida els teus amics.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Bescanviar a la taquilla del teatre trenta minuts abans de l'inici de l'actuació.
 • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
 • Únic dia: Dissabte 27 de gener a les 19,30h i a les 21h.
 • Lloc: Teatre de Bescanó al carrer Major, núm. 29
 • Només poden entrar a veure aquest espectacle els majors de 12 anys.

Adreça

c/ Major, 29, 17162 Bescanó www.teatrebescano.cat


Ver Teatre Bescanó en un mapa más grande