Aprèn a esquiar o millorar la teva tècnica amb les classes i els monitors de 360Xplore. Tria 3, 9 o 18 hores.Des de 30,60€/hora

esqui2
360xprorer
Valor Descompte Estalvi
120,00 € 15% 18,00 €
102,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
3
27
0
0
0

Descripció

T'agradaria aprendre a esquiar? O potser tens una bona base i t'agradaria millorar i superar-te? No deixis passar aquesta oportunitat, aprofita aquesta oferta i aprèn amb els millors monitors que t'ofereixen 360Xplore. 

  • D’una forma fàcil i divertida amb els tècnics més qualificats. Si no t’has posat mai uns esquís però fa temps que t’ho mires, no t’ho pensis més i posa’t en les millors mans. T’ensenyarem a esquiar i et donarem autonomia perquè tu sol siguis capaç de lliscar per les pistes i progressar d’una forma segura, gaudint al màxim d’un esport que aporta increïbles sensacions en un entorn inigualable.
  • Un repàs de forma regular t’ajudarà a traçar millor les corbes, a dominar millor els teus esquís, a progressar cap a pistes més difícils i a que tot això ho facis cada vegada d’una forma més fàcil! Si fa temps volent corregir la teva tècnica i dominar completament el lliscament dels teus esquís, amb les nostres sessions veuràs com progresses i adquireixes noves habilitats.
  • Les classes (particulars o en grup) tenen una durada mínima de 3 hores, ja que és la millor forma de poder aprofundir en el teu aprenentatge. En funció del teu nivell d’esquí (debutant, mig o avançat), seleccionarem les millors zones de l’estació per a desenvolupar la sessió de manera que sigui el màxim de profitosa.
  • Durant la sessió, t’explicarem els gestos correctes per a esquiar o millorar, te’ls mostrarem, i posarem al teu abast tot un conjunt d’exercicis (de fàcil a més tècnic), perquè puguis posar-ho en pràctica, sempre sota la nostra supervisió.

Pistes vàlides per La Masella, Les Angles, Cambre d'Aze, ( altres estacions suplement de 10€/hora a pagar amb l'establiment).

Tria quina classe vols fer: 

Classes particulars o amb grup:

Opció A

Tarifes d'Esquí: 1 dia 3 hores.

Preu per persona 3 hores de classes:  

Preu original: 120€ ....................Preu Quedat: 102€

Preu per persona addicional 3 hores:

Preu original: 24€...................... Preu Quedat: 20,40 €  (màxim 8 persones)

Opcio B

Tarifes d'Esquí: 3 dies  9 hores.

Preu per persona 9 hores de classes:  

Preu original: 337,50 € ......................Preu Quedat: 287 €

Preu per persona addicional:

Preu original 72€...........................Preu Qdat......61€  (màxim de 8 persones)

Opció C

Tarifes d'Esquí. 5 o 6 dies  18 hores.

Preu per persona 18 hores de classes:  

Preu original 630 € ..............Preu Quedat....... 535,50€

Preu per persona addicional 18 hores:

Preu original 144 €............... Preu Quedat.......122,40€  (màxim 8 persones)

360Xplore és una empresa amb molta experiència en el turisme actiu al Pirineu i que t'ofereix en aquest meravellós context experiències d'esquí, muntanya i cultura.

Condicions

  • Pots comprar per regalar els que vulguis.
  • Reserves i cancel·lacions amb 48 hores d'antelació per e-mail a info@360xplore.cat indicant les teves dades personals i adjuntant els vals.
  • Horari de dilluns a divendres de 9 a 17 hores i dissabtes i diumenges de 14 a 17 hores.
  • No inclou ni forfet ni material d'esquí.
  • Pistes vàlides per La Masella, Les Angles, Cambre d'Aze, ( altres estacions suplement de 10€/hora a pagar amb l'establiment).
  • Caducitat: 31 de març del 2018.

Adreça

Apartat de correus, 208, 17520 Puigcerdà www.360xplore.cat