Ara podràs gravar a qualsevol moment encara que et resulti impossible tenir una càmera a la mà. Posa't les ulleres i llest!

1
2
4
3
Valor Descompte Estalvi
99,00 € 57% 56,00 €
43,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
2
21
0
0
0

Descripció

Informació:

A partir d'ara tu ets el protagonista. Podràs gravar en primera persona tots aquests moments en els quals t'hagués agradat tenir una càmera de vídeo a mà però et resultava impossible, ara ja podràs fer-ho, tan fàcil com posar-te les ulleres i estrènyer un botó! No es necessita cap classe de receptor sense fil. 

Tot està dins de les ulleres, tampoc emet ràdio. Directe de la lent a la targeta de memòria interna. El maneig de les ulleres és molt senzill ja que només consta de dos botons, un d'ells per encendre/apagar i pausa/gravar i un altre per fer fotografies. Les ulleres inclouen un cable USB, que permet descarregar els videos en el PC simplement arrossegant-los al teu disc dur i també serveix per carregar la bateria de liti recarregable.

Característiques:

No necessita drivers.
Compatible amb Windows 98, 98 2ª Ed., 2.000, EM, XP, VISTA, Windows 7
Capacitat: 4Gb (2h d'enregistrament)
Formats compatibles amb Facebook / Youtube / Vimeo
Enregistrament de so amb el seu micròfon integrat
Cristalls polaritzats
Ranura per a targeta MicroSD

Contingut

Ulleres amb Video Càmera 

Cable USB per recarregar.

Enviament inclòs en el preu.

 
Enllaç: www.unotec.es
 

Condicions

  • Compra tots els que necessitis per tu i per regalar.
  • Imprescindible enviar l'adreça del lloc d'enviament amb el codi del val i el número de telèfon a info@quedatgirona.cat
  • En cas de què el producte arribi defectuós, t'oferim les garanties legals oportunes per solucionar qualsevol incidència que et pogués sorgir.
  • Disposes de 7 dies hàbils per retornar el producte en el cas de què hagis canviat d'opinió. Les despeses d'enviament són a càrrec del client.
  • Despeses d'enviament incluides

Adreça

., . GIRONA