Amb aquesta dutxa led sabràs la temperatura de l'aigua únicament amb la vista. Ja no et cremaràs mai!! Enviament inclòs.

azul
rojo
verde
Valor Descompte Estalvi
39,00 € 41% 16,00 €
23,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
2
21
0
0
0

Descripció

Informació:

Aquesta dutxa canvia de color amb la temperatura de l'aigua, assegurant que conegui de vista exactament què esperar abans de tocar l'aigua; fins i tot parpelleja en vermell si l'aigua està massa calenta (per sobre de 51 º C) pel que podrà estar tranquil i no es cremarà ningú de la seva família.

Quan la temperatura de l'aigua aquesta per sota de 31ºC, s'activen els LEDS VERDS. Quan l'aigua està entre 32ºC - 43ºC s'activen els LEDS BLAUS. Quan la temperatura de l'aigua està entre 44ºC i 50ºC, s'activen els LEDS VERMELLS. Si la temperatura de l'aigua supera els 51º, el LED vermell començarà a parpellejar automaticament. 

Característiques:

Canvia de color segons la temperatura. 
Fàcil instal·lació.
No necessita adaptador, rosca universal.
No necessita font d'alimentació, sense piles.

Contingut

Dutxa

Enviament inclòs en el preu.
 
Enllaç: www.unotec.es
 
 

Condicions

  • Compra tots els que necessitis per tu i per regalar.
  • Imprescindible enviar l'adreça del lloc d'enviament amb el codi del val i el número de telèfon a info@quedatgirona.cat
  • En cas de què el producte arribi defectuós, t'oferim les garanties legals oportunes per solucionar qualsevol incidència que et pogués sorgir.
  • Disposes de 7 dies hàbils per retornar el producte en el cas de què hagis canviat d'opinió. Les despeses d'enviament són a càrrec del client.
  • Despeses d'enviament incluides

Adreça

., . GIRONA