Ja mai et quedaràs penjat sense bateria amb el teu Smartphone o Tablet amb aquesta bateria de 24000 mAh, enviament inclòs.

1
2
3
Valor Descompte Estalvi
146,00 € 61% 89,00 €
57,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
1
21
0
0
0

Descripció

Informació:

Amb la Powerbank Unotec 3XL3 d'alta capacitat (24000 mAh) mai et quedaràs penjat. Podràs carregar diverses vegades la teva Smartphone, tablet o qualsevol de les teves gadgets com a càmeres de fotos, iPod, tablets, reproductors mp3/mp4, etc... Disposa de 4 sortides USB per carregar 4 dispositius simultàniament. Disseny robust i elegant acabat en alumini amb gran capacitat d'emmagatzematge.

Amb els seus 24000 mah podràs carregar diverses vegades la bateria de la teva smartphone sense necessitat de recarregar la bateria de la PowerBank. A més podràs carregar 4 dispositius al mateix temps com smartphone i tablet. Té un indicador de càrrega amb 4 leds que indica la càrrega restant. La Unotec 3XL3 és un dispositiu segur que controla la potència de càrrega i la sobrecàrrega de la xarxa.

Característiques:

Capacitat: 24000mAh.
Cos d'alumini lleuger i d'alta resistència
Bateria: Li-Ion
Entrada: DC 5V 2A (Possibilitat de carregar amb cable Micro USB o Lightning)
Sortida: 4x2.1A màxim.
Vida útil: Més de 500 cicles de càrrega.
Grandària: 72,4 x 29,5 x 162,5 mm.

Contingut

Powerbank Unotec 3XL3 
Cable Micro USB
Manual d'usuari.

Enviament inclòs en el preu.
 
Enllaç: www.unotec.es
 

Condicions

  • Compra tots els que necessitis per tu i per regalar.
  • Imprescindible enviar l'adreça del lloc d'enviament amb el codi del val i el número de telèfon a info@quedatgirona.cat
  • En cas de què el producte arribi defectuós, t'oferim les garanties legals oportunes per solucionar qualsevol incidència que et pogués sorgir.
  • Disposes de 7 dies hàbils per retornar el producte en el cas de què hagis canviat d'opinió. Les despeses d'enviament són a càrrec del client.
  • Despeses d'enviament incluides

Adreça

., . GIRONA