Actua directament sobre el greix localitzat amb la mesoteràpia corporal i l'acupuntura. 3 o 6 sessions a un preu fantàstic!!

corpobalance
corpobalance
corpobalance
corpobalance
Valor Descompte Estalvi
270,00 € 67% 180,00 €
90,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2017
9
30
23
0
0

Descripció

Elimina el greix localitzat i redueix centímetres de forma segura amb aquests abonaments de 3 i 6  sessions combinades a Corpobalance Blanes.

Cadascuna de les sessions s'aplica a l'abdomen, malucs, part interior de les cuixes i genolls i inclou 30 minuts de mesoteràpia homeopàtica injectada i 30 minuts d'acupuntura.

La mesoteràpia corporal es fa servir en casos d’obesitat localitzada, cel·lulitis i retencio de liquids. Consisteix a realitzar infiltracions localitzades de medicaments homeopàtics, que tenen una alta eficàcia pel que fa a la mobilització del teixit adipós emmagatzemat en zones concretes, la cel·lulitis i l´aigua acumulada. Al mateix temps millora notablement l’estat general de salut de la persona, així com la qualitat i textura de la pell.

Les infiltracions permeten fer arribar els principis actius adients de forma molt localitzada, el que incrementa encara més la seva eficàcia a l'hora de reduir volum, perdre centímetres, estilitzar la figura i eliminar líquids i toxines.

L'acupuntura es una tècnica de medicina tradicional xinesa que consisteix en la inserció de petites agulles en diferents punts del cos amb l'objectiu de restaurar la salut i el benestar. En aquest cas la seva aplicació busca estimular l'eliminació natural de toxines i activar la circulació sanguínia per incrementar l'efecte reductor i drenant de la mesoteràpia.

Per tal d'incrementar l'eficàcia del tractament Corpobalance Girona inclou a més l'elaboració d'una dieta depurativa personalitzada que rebràs per escrit.  

L'equip de Corpobalance Blanes està format per metges (col·legiat núm. 10215) i professional sanitari altament qualificat per a l'aplicació d'aquesta tècnica mèdica.

Tria la teva opció:

Opció A:

 • 3 Sessions de mesoteràpia homeopàtica injectable de 30 minuts cadascuna.
 • 3 sessions d'acupuntura de 30 minuts cadascuna.
 • 1 dieta detox.

Preu Original: 270 €....................Preu Queda't Girona: 90 €

Opció B:

 • 6 Sessions de mesoteràpia homeopàtica injectable de 30 minuts cadascuna.
 • 6 sessions d'acupuntura de 30 minuts cadascuna.
 • 1 dieta detox.

Preu Original: 540 €....................Preu Queda't Girona: 150 €

Compra ja el teu val, cada sessió només surt a 25 €!!

Condicions

 • Compra els que vulguis per tu i per regalar.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Horari del negoci: dilluns a divendres de 9 a 21h i dissabte de 9 a 15h.
 • Reservar cita prèvia amb antelació un cop comprat el val del Queda't Girona: 872 211 322.
 • Caducitat: 31 d'octubre del 2017.

Adreça

C/ Gabarres 72, local 2, 17300 Blanes www.corpobalance.net/