Rituals facials i corporals per gaudir de l’equilibri entre cos i ment. Oferta per Nova Obertura!!

Kupu-Kupu
Kupu-Kupu
facial kupu kupu
Kupu-Kupu
Valor Descompte Estalvi
40,00 € 38% 15,10 €
24,90 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
10
25
0
0
0

Descripció

Vols regalar o regalar-te una o dues experiències fantàstiques? KUPU KUPU  BEAUTY CENTER t’ofereix la combinació perfecte per gaudir de l’equilibri entre cos i ment, és una excel·lent idea....

Una higiene facial amb aparatologia i depilació facial que acabarà amb les cèl·lules mortes, greix i brutícia que dia a dia s'acumula sobre la teva pell. Un pas imprescindible per la cura de la teva pell i preparar-la per la propera estació.

El Ritual antiaging comença amb l'espectacular tractament manual. Les olors dels productes, la seva indiscutible qualitat, el protocol de neteja, el massatge de rejoveniment facial sense oblidar tots els músculs que envolten la cara, la mascareta... Un tractament únic amb els productes de la seva pròpia marca d'alta cosmètica!

El massatge relaxant amb olis essencials calents de 50 minuts es basa en una sèrie de manipulacions suaus que ajuden a entrar en un estat de relaxació profunda, permetent així alliberar tensions, estrès i preocupacions, tot aportant calma i benestar.

El massatge ayurvèdic de 50 minuts és una tècnica de massatge provinent pels mestres de  l'Ayurveda en què les mans recorren el cos amb olis escollits per a cada persona. El seu principal objectiu és relaxar i harmonitzar.

L'aplicació de l'oli sobre el cos sensibilitza el sentit del tacte i intensifica el procés de purificació, alleujant i expulsant els doshas alterats, afluixant les toxines acumulades, incrementant l'energia, al mateix temps que nodreix la pell i relaxa la ment.

El massatge terapèutic de 50 minuts és un tractament manual que s'aplica sobre el cos, ajudant a eliminar el dolor, alliberar tensions provocades per mala postura, estat d'ànim, cansament ...

Els beneficis del massatge terapèutic són nombrosos, entre ells destaquen prevenir futures lesions, millorar la circulació i la mobilitat, reduir el dolor provocat per una contractura, alleujar casos de tendinitis o sobrecàrrega muscular, etc.

Tots els rituals van acompanyats de la millor cosmètica saludable i intel·ligent amb la marca pròpia d'alta cosmètica. 

Un autèntic regal de benestar i bellesa per a cos i ment.

KUPU KUPU Beauty et dóna a seleccionar entre;

Rituals Facials:

 • Higiene facial amb aparatologia (inclou depilació facial)
 • Tractament antiaging.

Rituals Corporals de 50 minuts:

 • Massatge relaxant amb olis essencials calents.
 • Massatge ayurvèdic. 
 • Massatge terapèutic. 

Opció A:  1 Sessió a triar entre facial o corporal

Preu original: 40€...............................Preu Quedat: 24,90€

Opció B: 2 Sessions a triar entre 2 facials o 2 corporals o combinat de'1 facial i 1 corporal.

Preu original: 80€...............................Preu Quedat: 39,90€

Compra tots els vals que vulguis..per tu o per regalar! T'ho mereixes!

Condicions

 • Compra màxima 1 val per persona. Regala tants vals com vulguis.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Reserva la teva hora un cop comprat el val, per whattassp o telèfon al 972 875 297 o 676 293 744.
 • Horari de dilluns a divendres de 9.30 h a 18.30 h i dissabtes de 9.30 h a 13.30 h. També hores convingudes amb els clients.
 • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació. En cas de no presentar-se a l'hora convinguda es donarà el servei com ha realitzat.
 • Caducitat: 30 de desembre del 2019.

Adreça

c/ de la Cellera, 11, 17411 VIDRERES