Tracta les taques de la pell i aconsegueix vitalitat i hidratació pel teu rostre + reflexologia podal a Estètica SM

sm_estetica
sm_estetica
sm_estetica
Valor Descompte Estalvi
60,00 € 58% 35,05 €
24,95 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
10
31
23
59
0

Descripció

Et mires al mirall i que veus?  Taques? Zones enfosquides? Marques ocasionades per l'acne? Rostre apagat?

El nostre rostre pot trobar-se amb alguns dels desordres pigmentaris que apareixen en la superfície de la pell i que poden agreujar-se amb l'exposició als rajos solars. La protecció solar prevé aquest tipus de lesions però, quan ja estan presents, la cosmètica pot ajudar a reduir-les.

L'estètica SM, et porta l'últim per millorar la teva pell. Els resultats dels estudis clínics relacionen l'extracte  d'acerola, un fruit ric en vitamina C autòcton d'Amèrica Llatina, amb la reducció de la sobreproducció de melamina que està darrere de molts dels problemes de pigmentació de la pell. El seu contingut en vitamina C pot ser fins a 80 vegades major que el d'una taronja i ajuda a recuperar el to a les pells desvitalitzades. L'acerola és coneguda com antiinflamatori i antioxidant.

El tractament consisteix en una higiene mitjançant un peeling per eliminar les cèl·lules mortes superficials. Seguidament s'aplica la mascareta d'Acerola per reduir les taques, hidratar en profunditat i prevenir el seu envelliment. Finalment mitjançant un massatge s'aplica la crema final.

La sessió, que té una durada de 60 minuts, inclou:

  • Neteja-peeling 
  • Mascareta d'acerola amb un alt contingut amb vitamina C i amb propietats antiinflamatories i antioxidants.
  • Massatge final amb crema hidratant.

A més del tractament facial, podràs gaudir d'una relaxant sessió de reflexologia podal. 

La reflexologia és un mètode segur i natural que ajuda al cos a desfer-se de toxines i promou la curació, així com l’alliberament efectiu de la tensió muscular. Està basada en els mateixos principis que l’acupuntura xinesa. Es basa en la teoria de què tots els òrgans del cos estan connectats amb diferents punts reflexes situats als peus a través de les vies nervioses i canals electromagnètics d’energia anomenats meridians. Fent pressió en aquests punts determinats dels peus, es pot observar i corregir les zones del cos que estan bloquejades i creen problemes físics i emocionals.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest increïble preu i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

  • Compra tots els vals que necessitis.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Reservar cita prèvia un cop comprat el teu val al telèfon: 972 440 563 o 699 777 276.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
  • Horari del negoci: de dilluns a divendres de 9 a 20 hores. Consultar període de vacances al negoci.
  • Pàrquing gratuït davant de l'estètica.
  • Caducitat del val: 31 d'octubre del 2019.

Adreça

c/ Jacint Verdaguer, 6, 17162 Bescanó https://www.esteticasm.cat