Aprèn fotografia des del bàsic fins a arribar a les tècniques més complexes de composició amb els experts tutors de Benowu.

1
2
3
4
5
6
7
8
benowu
Valor Descompte Estalvi
195,00 € 97% 190,00 €
5,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
12
30
0
0
0

Descripció

Des del naixement de la fotografia, la imatge no ha parat de guanyar presència en la vida de les societats. Tant és així que avui, en ple segle XXI, seríem incapaços de pensar en un món sense imatges; gràcies a la tecnologia i la democratització d'aquesta, tots podem convertir-nos en creadors sense necessitat de realitzar una inversió elevada: les càmeres reflex digitals, compactes i fins a qualsevol smartphone, ens permet captar fotografies de molt alta qualitat. Però, és suficient amb tenir la millor càmera convertir-nos en un bon fotògraf? La resposta la tenim, segurament, en nosaltres mateixos o en el nostre entorn: quanta gent coneixem amb càmeres semiprofessionals o professionals que no saben treure-li el màxim rendiment i utilitzen la manera automàtica? D'altra banda, què hi ha d'aquestes fotografies impressionants que veiem en xarxes socials com Instagram i que han estat realitzades amb un simple smartphone? On està el truc? Exacte: la clau està a conèixer els principis bàsics de la fotografia, com a ciència, com a ofici, perquè després cadascun de nosaltres pugui imprimir-li el nostre estil propi, independentment del dispositiu que tinguem. 

En aquest curs tenim 10 hores de classes en directe que exploren la matèria des del bàsic, fins a arribar a les tècniques més complexes de composició, passant per la importància de la llum, l'ús de la manera manual, tipus de lents, etc. Per treure-li el màxim profit a les sessions, tindràs disponibles els enregistraments de les classes en directe segons es vagin emetent, perquè no et perdis ni una i puguis veure-les al moment que decideixis. 

A més comptem amb un equip de tutors que estaran a la teva disposició via telefònica i mail per resoldre tots els teus dubtes i fer un seguiment personalitzat del teu curs. 

Per complementar aquesta formació, a més de les classes en directe, tindràs accés a material complementari descarragable des de la plataforma. En finalitzar les sessions hi haurà un examen final i emetem un certificat acreditatiu amb la qualificació obtinguda.

CONTINGUT DEL CURS

Classe 1: Introducció a la fotografia.

Classe 2: La llum i la il·luminació.

Classe 3: L'exposició I.

Classe 4 L'exposició II.

Classe 5: Tipus de càmeres i sensors.

Classe 6: La composició en fotografia I.

Classe 7: La composició en fotografia II.

Classe 8: Els objectius.

Classe 9: Conceptes bàsics d'imatge digital.

Classe 10: Edició digital bàsica.

DESTAQUEM

Classes en directe i material complementari descarragable disponible. Podràs accedir a l'enregistrament de les classes per seguir el curs en diferit si no pots assistir en directe. A més, comptaràs amb l'ajuda dels teus tutors a tot moment per resoldre dubtes.

QUÈ INCLOU AQUEST CUPÓ?

 • Un curs de 10 hores de formació en directe. 
 • Sessió de preguntes i respostes en directe després de cada classe. 
 • Les classes s'emeten en directe i es podrà accedir als enregistraments de les sessions 24/7/365. 
 • Els cursos comencen tots els mesos.
 • S'aporten materials complementaris descarragables pels estudiants. 
 • Tutories per resoldre dubtes amb els professors. 
 • Examen + certificat amb la qualificació final. 
 • Plataforma adaptada a tots els dispositius mòbils.

Condicions

 • Compra tants vals com vulguis. Per tu o per regalar.
 • Posteriorment entra directament a la pàgina web i registrar-te per tu mateix introduint les teves dades personals: http://www.benowu.com/canjeo-fotografia/.
 • Hauràs d'introduir el codi que has rebut en el teu cupó per validar correctament.
 • Si tens problemes a l'hora d'accedir, simplement envia'ns un mail a soporte@benowu.com juntament amb les teves dades (nom, cognom, adreça de correu electrònic, telèfon amb prefix del país, país i data en què vols fer el curs) .
 • En un període de 24/48 hores es tramitarà el teu registre.
 • Caducitat: 6 mesos a partir de la data de l'enviament del codi.