Gaudeix de la millor música amb la cantautora i compositora, Sofia Ellar, a La Mirona.

sofia
White & Bright-La Mirona
15,00 € Comprar

Temps restant

2019
11
9
21
0
0

Descripció

Amb tan sols 25 anys, Sofia Ellar, cantautora i compositora, està demostrant que es pot gestionar una carrera musical de manera totalment independent encara que això impliqui un treball no només com a artista sinó també com a empresària i gestora del seu propi projecte.


En aquest camí d'esforç i dedicació que va començar des de molt petita, Sofia i la seva guitarra s'han convertit en un fenomen musical nou, fresc i diferent, disposats a créixer i evolucionar amb un públic tan fidel i agraït com tracta de ser ella.

Després dels seus “Sold Out” en sales tan conegudes com la Joy Eslava o La Riviera en la capital o Razzmatazz a Barcelona, així com Galícia, Castelló i altres llocs, Sofia es troba en plena gira de promoció del seu segon àlbum. A més, ha recorregut els escenaris de nombroses ciutats per tot el territori espanyol, endinsant-se fins i tot en el món dels festivals, tocant en alguns tan prestigiosos com Starlite (Marbella) amb un cartell en solitari o Jardí de les Delícies (Madrid) compartint escenari amb grups com Sidecars, Beret, Homes G o Rozalén.

Amb dos discos autoproducits a la seva esquena en tan sols dos anys, Sofia Ellar s'està convertint en un fenomen com a artista autoeditada. Al febrer del 2017 va veure la llum el seu primer àlbum “Sis Penics”, i un any més tard al febrer del 2018 va presentar el seu segon treballo “Nota en do”, amb el qual, de la mà del seu primer àlbum, ha donat la volta a Espanya. El passat 31 d'Agost va presentar el seu últim single, Versió de Covarda, del qual va recollir un dels 10 primers llocs de la llista de descàrregues de Itunes.

El val inclou:

  • Entrada pel concet de Sofia Ellar
  • Lloc: Sala de concert La Mirona
  • Data: Dissabte 9 de novembre del 2019 a les 22 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.
  • Entrades limitades.
  • SENSE DESPESES DE GESTIÓ.

Condicions

  • Compra tots els que vulguis per tu i per regalar.
  • Únic dia: dissabte 9 de novembre del 2019 a les 22 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.

Adreça

c/ Amnístia Internacional, s/n, 17190 Salt